Reinhard Harter i Rafal Ohme

Reinhard Harter je potpredsjednik za Korisničko iskustvo u SAP-u, zadužen je za 17 zemalja srednje i istočne Europe. Njegov glavni cilj je da njegovi kupci dobiju ocjenu od 5 zvjezdica od vlastitih kupaca, pružajući izvanredno iskustvo u marketingu, prodaji i usluzi.
Trenutno je lociran u Beču, dok je prije živio u Švicarskoj, Finskoj i Njemačkoj, a radio je za kompanije poput Oraclea i Texas Instrumentsa. Magistrirao je menadžerske znanosti na Bečkom sveučilištu za ekonomiju i poslovnu administraciju.
Reinhard “govori” nekoliko programskih jezika, svira nekoliko instrumenata i živi u vrlo međunarodnom domaćinstvu s 5 članova obitelji – od kojih je svaki član rođen u drugoj zemlji.

Rafal Ohme profesor je poslovne škole na Sveučilištu Stellenbosch u Cape Townu. Pionir je diljem svijeta u primijenjenoj neuroznanosti. Predsjednik i osnivač NEUROHM-a, smart-tech XM tvrtke. Finalist je EY Poduzetnika 2015. godine te je autor bestsellera ‘Emo Sapiens – sklad razuma i emocija’.

Zašto djeca uvijek pitaju “zašto?”…i što to znači za vas

Ako ste roditelj, pitanje „zašto“ možda vam se činiti poznato i možda vas je nekoliko puta čak i izludilo. Treba razmisliti o tome, a odgovori nisu uvijek pred nama. Unatoč tome, ova je rasprava vitalna i oblikuje kako doživljavamo svijet.

Zašto su naši ‘zašto’ tako važni i za nas, odrasle ljude? Zahvaljujući neuro snimanju načina na koji naš mozak funkcionira otkrili smo da ‘zašto’ pokreće dugoročnu opskrbu energijom koja naše misli i iskustva pretvara u akcije. Ovo je ključno otkriće podjednako važno za osobne i profesionalne odnose, ali i za naše poslovanje.

PREDAVAČI

Reinhard Harter

Reinhard Harter

SAP, VP Customer Experience CEE (Austrija)

Rafal Ohme

Rafal Ohme

Sveučilište Stellenbosch u Cape Townu, Business School, profesor (Južna Afrika)

MODERATOR

Nevena Rendeli

Nevena Rendeli

HRT, urednica i novinarka (Hrvatska)

[/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
HR
EN HR