Max Bruner i Andro Vrdoljak

Max Bruner je potpredsjedni korporativnog razvoja i strategije u Metromileu, društvu za osiguranje automobila baziranom na telematici. Nadgleda financiranje tvrtke i strateška partnerstva s proizvođačima automobila, osiguravateljksim kućama te tvrtkama za mobilnost. Max je također poduzetnik i investitor s bogatom pozadinom u američkoj poljoprivredi, energetici i tehnološkoj politici. Prije Metromile-a, osnovao je a zatim prodao Mavrx, poljoprivredno-tehnološku tvrtku koja koristi geoprostorne podatke i slike kako bi poboljšala masovnu poljoprivredu. Također je bio član administracije predsjednika Obame kao savjetnik za ulaganja, te je upravljao proračunima od 3 milijarde dolara i ulagao u čistu energetsku tehnologiju za Overseas Private Investment Corporation i Ministarstvo energetike. Forbes je Maxa prepoznao te se našao na njihovoj listi “30 Under 30” a bio je i stipendist Harry S. Truman fonda. Diplomirao je na Sveučilištu u Cambridgeu i Sveučilištu Wisconsin-Madison.

Andro je odrastao u velikoj obitelji u kojoj je dijeljenje bilo jedini “model vlasništva”. Ekolog je i neumoran putnik. Nakon učenja o međunarodnim tržištima dionica u Goldman Sachs-u, podržavanju procesa azila za izbjeglice pri UNHCR-u te različitih vodećih uloga u Egonu Zehnderu, Andro se pridružio Turo-u u pokretanju strateških partnerstava i poslovnom razvoju. Diplomirao je na Stanford Graduate School of Business i Saint Francis College-u.

Priče iz Silicijske doline: Dude, Where’s My Car?

Connectivity i shareanje su već promijenili načine na koje kupujemo, plaćamo, osiguravamo i održavamo aute. Da li pristup može pobijediti vlasništvo? Autonomna vozila su trebala biti distupna do 2020. Što se dogodilo? CASE akronim znači Connected, Autonomous, Sharing i Electric te definira transformaciju mobilnosti.

Da li će uopće itko posjedovati vlastiti auto za 20 godina ili ćemo se svi oslanjati na massive autonomne vozne parkove koji će nas prenositi okolo? Što znači da je vozilo u drugom a što u petom stupnju autnomije te kada će auti napokon sami voziti? Još bolje, kada će sami letjeti? Kako povezivost može naše živote (a i aute) učiniti boljima, jeftinija i više presonaliziranima?

Bonus: naši govornici će podijeliti tajnu kako bilo tko (a i vi) možete posjedovati Ferrari!

PREDAVAČI

Max Bruner

Max Bruner

Metromile, potpredsjednik, korporativni razvoj (SAD)

Andro Vrdoljak

Andro Vrdoljak

Turo, voditelj strateškog razvoja i strateških partnerstava (SAD)

MODERATOR

Ida Prester

Ida Prester

voditeljica/glazbenica (Hrvatska/Srbija)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
HR
EN HR