Martin Ward

Martin je viši voditelj Oracle Customer Experience jedinice za cloud software te je odgovoran za izradu rješenja i programa inovacija za europske kupce. Prije nego što se pridružio Oracleu, Martin je bio voditelj prodaje, radio je na razvoju poslovanja i općem upravljanju s nekoliko glavnih dobavljača softvera te bio suosnivač dviju uspješnih start-up kompanija, od kojih je najnovija u domeni marketinške tehnologije i usluga. Martin je strastveni zagovornik i praktičar svjesnog vodstva, zaposlen u fakultetskom timu za Oracleov program razvoja globalnog vodstva i u savjetodavnom odboru za program strateškog marketinga u poslovnoj školi Cranfield. Izvan izvršne uloge u Oracleu, Martin je aktivni sudionik u start-up areni, gdje djeluje kao savjetnik, mentor i angel investor.

Savršena oluja korisničkog doživljaja, inovacije i kulture

Živimo i radimo u vrlo burnim vremenima i oluja će samo postati žešća: rastuća očekivanja kupaca susreću se s razornim inovacijama, dubokim kulturnim promjenama te nastaje savršena oluja. Na ovom predavanju Martin Ward iz Oraclea istražit će prirodu disrupcije, kako sada tako i u budućnosti te postaviti temelje koje sva poduzeća moraju graditi na iskustvu kupaca, inovacijama i kulturi kako bi preživjeli i napredovali u nadolazećim turbulencijama. Da bi pružio jedinstvenu perspektivu, Martin će razgovarati s profesoricom Vlatkom Hlupić, vodećim svjetskim autoritetom u izgradnji kultura visokih performansi te autoricom The Management Shift i Humane Capital i jednim od najboljih 10 najutjecajnijih svjetskih HR mislilaca.

GOVORNIK

PR Photo 2 (1)

Vlatka Hlupić

PhD, MSc, BSc Hon Econ, FLPI, CMC, MNLP, FORS, FBCS CITP, FInstCPD, Eur Ing, CEng, MHEA, Hult Ashridge Executive Education & The Management Shift Consulting Ltd

MODERATOR

Nevena Rendeli

Nevena Rendeli Vejzović

HRT, urednica i novinarka (Hrvatska)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
HR
EN HR