Kako preživjeti Weekend 12

Ostanite mirni, staloženi, pratite naše znakove, ponesite obaveznu opremu i downloadajte našu Weekend 12 aplikaciju.

Weekend Media Festival 2019., najveći regionalni festival komunikacija, ove godine okupit će više od 5500 stručnjaka, predavača, panelista, posjetioca, stranaca, lokalaca i svih onih koji žele znati više o budućnosti medija i digitalnih tehnologija. Rovinj je centralno mjesto okupljanja, kao i svih prethodnih godina, a slavlje traje tri dana, od 19. do 22. rujna. Tijekom spomenutog razdoblja očekuje nas niz zanimljivih tema, panela i partija, a evo nekoliko savjeta kako uspješno poslušati i doživjeti sve što vas zanima.

Što ponijeti?

Pune baterije, smartphone, četkicu za zube, punjač za slučaj da se baterija ispraznila i bočicu vode jer voda je nužna za preživljavanje, a kažu da je dobra i za kožu i ljepotu jer čisti organizam iznutra. J

Kako i kada putovati?

Smješteni smo u Staroj tvornici duhana Rovinj na adresi Obala Vladimira Nazora 1. Do nas možete doći iz svih smjerova: kopnom, zrakom i morem, pješice, biciklom, motorom, ali ipak preporučujemo osobni automobil u kojem ćete povesti još troje ili četvero kolega i prijatelja s kojima će vam putovanje do Rovinja proći brže i zanimljivije.

Što kada stignemo u Rovinj? 

Odmorite, uhvatite hlad ili dobar caffe bar, naručite kavu i uživajte u pogledu na Rovinj. Pronađite svoj bookirani smještaj i javite gazdi da ste stigli sretno i zdravo te da ste uskoro na check-inu. Napravite prve pripreme za snalaženje na Weekendu te skinite našu aplikaciju na kojoj ćete pronaći sve, ali baš sve informacije o najboljem vikendu godine. Ono što je dobro jest to da na appu imate kartu dvorana u Staroj tvornici pomoću koje ćete se moći orijentirati, i to bez toga da trebate znati na kojoj je strani svijeta sunce u 12 sati! Usput, znate li na kojoj je strani svijeta sunce u 12 sati?

Weekend 12 aplikacija sadrži:
  • Networking 
  • Navigaciju po prostoru
  • Raspored predavanja, panela, prezentacija i partija
  • Weekend radio stanicu
  • Vozni red autobusa
Preuzmite aplikaciju:

iOS –  http://apple.co/2jKeaIz

Android –  http://bit.ly/Android-Weekend12

Komplet za preživljavanje

Pronađite akreditacijski ured na ulazu u Staru tvornicu s desne strane, obratite se prvom prijateljskom licu i zatražite svoj komplet za preživljavanje. U njemu ćete pronaći letke, zanimljivosti, osvježavajuće piće i ostali sadržaji koji će vam pomoći u hitnim slučajevima.

Pošteni pronalazač neka se javi na info pult

Dobro je znati i da ako slučajno nešto izgubite, a budimo realni moguće je, možete se javiti na naš info pult gdje će vas čekati posebno zaduženo osoblje koje će se brinuti za izgubljene, odnosno pronađene stvari. Info pult se također nalazi u akreditacijskom uredu na desnoj strani.

Ostanite mirni i fokusirajte se na predavanja

Dolaze nam gosti iz cijeloga svijeta. Poslušajte njihove savjete, iskustva, razmijenite ideje i naučite puno novih trikova za uspješno poslovanje. Dotaknut ćemo se  vrućih tema, osvrnut ćemo se na trendove koji u Hrvatsku tek dolaze.

Pronađite mjesto za bijeg na ručak

Uključite aplikaciju i pronađite svoje mjesto za ručak – možda s novim prijateljem s Weekenda?

Partijanje

Glazbeni program je oduvijek bio jedan od naših najjačih aduta! Na vama je samo da uživate i zabavljate se!

HR
EN HR