Prisjeti se Weekenda 12

Dobrodošli na trodnevni događaj koji će promijeniti način na koji živite i radite! Tri dana mira, ljubavi i komunikacije!

Dvanaesto izdanje Weekenda događanje je koje godišnje okupi više od 5 500 vodećih osoba i stručnjaka u komunikacijskoj industriji te poslovnom svijetu.  Festival predstavlja nove «pokretače», pruža nove poglede na posao, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije iz susjednih država, a pritom je zajamčena i odlična zabava.

U skladu sa svakodnevnim i stalnim promjenama, ovaj trodnevni festival okuplja nove vizionare i pojedince usmjerene budućnosti. Bez obzira na to gdje radite, bavite li se marketingom, jeste li u agenciji ili ste njezin klijent, Weekend ćete napustiti s mnoštvom ideja i inspiracijom.

KADA & GDJE:

ROVINJ

19.9. – 22.9. 2019.

Stara tvornica duhana, Obala Vladimira Nazora 1, Rovinj

WEEKEND U BROJKAMA:

 

5500 + SUDIONIKA

150 + PREDAVAČA I PANELISTA

550+ REGIONALNIH NOVINARA

350+ STUDENATA

 

 

  • KAKO PREŽIVJETI WEEKEND? (ide gore u dogovoreno vrijeme, prije samog WEEKEND 12)

Ostanite mirni, staloženi, pratite naše znakove, ponesite obaveznu opremu i downloadajte našu Weekend 12 aplikaciju.

Weekend Media Festival 2019., najveći regionalni festival komunikacija, ove godine okupit će više od 5500 stručnjaka, predavača, panelista, posjetioca, stranaca, lokalaca i svih onih koji žele znati više o budućnosti medija i digitalnih tehnologija. Rovinj je centralno mjesto okupljanja, kao i svih prethodnih godina, a slavlje traje tri dana, od 19. do 22. rujna. Tijekom spomenutog razdoblja očekuje nas niz zanimljivih tema, panela i partija, a evo nekoliko savjeta kako uspješno poslušati i doživjeti sve što vas zanima.

 

Što ponijeti?

Pune baterije, smartphone, četkicu za zube, punjač za slučaj da se baterija ispraznila i bočicu vode jer voda je nužna za preživljavanje, a kažu da je dobra i za kožu i ljepotu jer čisti organizam iznutra. J

Kako i kada putovati?

Smješteni smo u Staroj tvornici duhana Rovinj na adresi Obala Vladimira Nazora 1. Do nas možete doći iz svih smjerova: kopnom, zrakom i morem, pješice, biciklom, motorom, ali ipak preporučujemo osobni automobil u kojem ćete povesti još troje ili četvero kolega i prijatelja s kojima će vam putovanje do Rovinja proći brže i zanimljivije.

Što kada stignemo u Rovinj? 

Odmorite, uhvatite hlad ili dobar caffe bar, naručite kavu i uživajte u pogledu na Rovinj. Pronađite svoj bookirani smještaj i javite gazdi da ste stigli sretno i zdravo te da ste uskoro na check-inu. Napravite prve pripreme za snalaženje na Weekendu te skinite našu aplikaciju na kojoj ćete pronaći sve, ali baš sve informacije o najboljem vikendu godine. Ono što je dobro jest to da na appu imate kartu dvorana u Staroj tvornici pomoću koje ćete se moći orijentirati, i to bez toga da trebate znati na kojoj je strani svijeta sunce u 12 sati! Usput, znate li na kojoj je strani svijeta sunce u 12 sati?

Weekend 12 aplikacija sadrži:

  • Networking 
  • Navigaciju po prostoru
  • Raspored predavanja, panela, prezentacija i partija
  • Weekend radio stanicu
  • Vozni red autobusa

Preuzmite aplikaciju:

iOS –  http://apple.co/2jKeaIz

Android –  http://bit.ly/Android-Weekend12

Komplet za preživljavanje

Pronađite akreditacijski ured na ulazu u Staru tvornicu s desne strane, obratite se prvom prijateljskom licu i zatražite svoj komplet za preživljavanje. U njemu ćete pronaći letke, zanimljivosti, osvježavajuće piće i ostali sadržaji koji će vam pomoći u hitnim slučajevima.

Pošteni pronalazač neka se javi na info pult

Dobro je znati i da ako slučajno nešto izgubite, a budimo realni moguće je, možete se javiti na naš info pult gdje će vas čekati posebno zaduženo osoblje koje će se brinuti za izgubljene, odnosno pronađene stvari. Info pult se također nalazi u akreditacijskom uredu na desnoj strani.

Ostanite mirni i fokusirajte se na predavanja

Dolaze nam gosti iz cijeloga svijeta. Poslušajte njihove savjete, iskustva, razmijenite ideje i naučite puno novih trikova za uspješno poslovanje. Dotaknut ćemo se  vrućih tema, osvrnut ćemo se na trendove koji u Hrvatsku tek dolaze. Sve o ovim zanimljivim panelima saznajte i ovdje.

Pronađite mjesto za bijeg na ručak

Uključite aplikaciju i pronađite svoje mjesto za ručak – možda s novim prijateljem s Weekenda?

Novi način plaćanja

Dolaskom na Weekend dobit ćete RFID narukvicu, tako da cijelo vrijeme možemo pratiti vaše kretanje. Ma ne, ipak, ne… Narukvica će vam služiti za plaćanje jela i pića. Na posebno označenim punktovima (TOP- UP POINT) čekat će vas stanice na kojima ćete moći puniti svoje narukvice. Iznos stanja na narukvici moći ćete provjeriti kod bilo kojeg konobara, prodavača ili top-up djelatnika. I naravno, ako ne potrošite cijeli iznos ostatak će vam biti vraćen. Povrat novca morate tražiti najkasnije u nedjelju do 11 sati.

Osvježenje

Najbliža plaža.

Partijanje

Glazbeni program je oduvijek bio jedan od naših najjačih aduta! Na vama je samo da uživate i zabavljate se!

Zadnji dan

Čestitamo, uspješno ste preživjeli Weekend 12! Vidimo se iduće godine!

HR
EN HR